Paul Anderson© 2009• Privacy Policy • Terms of Use

 

Nyheter

 

• Citat»

Concentrated power has always been the enemy of liberty.

Ronald Reagan

 

 

 

 

 

Jag heter Paul Andersson och är född 1969. Jag bor i Norje. Mina hobbies är bl a politik, schack, poker och en bra bok.

 

Jag pluggade Naturvetenskaplig linje på Furulundsskolan, sedan 88-92 på Universitet i Linköping (3 år Statistikerlinjen och ett år enstaka kurs i Matematik). I början på 2000-talet läste jag sedan 25p Företagsekonomi på Högskolan i Kristianstad.

 

Idag jobbar jag som kundservice och lite alltiallo på ett kontoret.

 

Jag spelar schack för Ronneby SK i division 2. Tyvärr finns det färre och färre klubbar för varje år som går. Jag har spelat schack sedan jag började skolan.

 

Poker spelar jag mest på Svenska Spel. Tycker det reflekterar ekonomi mycket bra. Många små utgifter blir mycket pengar med tiden. Det är en läxa många människor glömt... Senaste tiden har det också blivit en del spel på PoskerStars, där jag utmanade mig själv med att bygga en bankrulle från noll med freerolls. När jag nått $100 har jag börjat söka nya utmaningar.

 

Backgammon spelar jag (utan insatser) mest på Dailygammon. Tycker det är ett intressant spel med både tur och skicklighet.

 

En bra deckare eller thriller förgyller tillvaron. Några favoritförfattare är Karin Slaughter, Brad Thor, Brian Haig och Lee Child.

 

På sommaren spelar jag också lite golf. Jag är ingen bra spelare, men tycker det är kul. Man får frisk luft och lite rörelse.

 

Kontakt

 

Vill ni komma i kontakt med mig, maila på paul@pason.se. Jag kollar normalt mailen dagligen.

 

 

Denna sidan är min politiska hemsida. Jag presenterar mig och lite vad jag står för. Jag kandiderar för Moderaterna i Sölvesborg. Har ni frågor är det bara att maila mig!

 

 

paul@pason.se